Serviceavtaler

Våre spesialtilpassede avtaler gir faste rammer for kostnader, tilgjengelighet og kvalitet på elektroarbeidet.

Bedrifter trenger god oppfølging på el-installasjonene. Med Memo Elektro som fast elektropartner får du lav responstid, og du slipper å legge ut enhver liten jobb på anbud.

Forhold deg til én person

Som daglig leder, er forutsigbarhet gull verdt. Med vår serviceavtale gir deg denne forutsigbarheten, både med tanke på pris for gjentakende oppgaver og tilgjengelighet. 

Alle våre kunder får en fast kontaktperson hos oss, som svarer på spørsmål og koordinerer oppgaver og prosjekter. Vedkommende vil holde deg oppdatert på alle pågående og kommende oppgaver vi utfører for selskapet ditt.

En elektropartner som kjenner dine behov

Det krever mye arbeid å starte en jobb fra grunnmuren av. Samtidig er det ikke alltid slik at nye partnere leverer kvaliteten du forventer og fortjener. Gjennom serviceavtale med oss blir du en prioritert kunde, som vi allerede kjenner og har satt oss inn i. Vi kjenner utfordringene du har i det daglige, som hjelper oss med å finne gode og kostnadseffektive løsninger for deg. 

Siden vi kjenner både bedriften og bransjen din så godt, kan vi også komme med fornuftige anbefalinger og hjelpe deg med både drift og vedlikehold. 

Vi jobber blant annet med og i:

  • Private næringsbygg
  • Butikker
  • Lagerlokaler
  • Offentlige institusjoner
  • Kontorer

La oss ta oss av el-anlegget i bedriften din

Vi har lang erfaring med å hjelpe små og store bedrifter i de aller fleste bransjer.